Prinsjesdag begon met bezoek aan Maison Kelder

De start van Prinsjesdag begon met een bezoek van NBOV-voorzitter Danielle Uljee, minister Vincent Karremans en Jacco Vonhof (voorzitter van MKB-Nederland) aan Banketbakkerij Maison Kelder in Den Haag. Onder leiding van chef-banket Tristan van Dorst stond het iconische Haagse hazelnootgebak centraal.
Tijdens het bezoek spraken de aanwezigen over de actuele uitdagingen waarmee bakkers en andere ambachtelijke ondernemers te maken hebben, zoals regeldruk, stijgende kosten en oneerlijke concurrentie.
“Bakkers willen vooral hun ambacht uitoefenen. Door toenemende regeldruk en stijgende kosten wordt dat steeds moeilijker. Er zijn oplossingen nodig die ondernemers ruimte geven om te blijven ondernemen en hun vakmanschap door te geven,” aldus Danielle Uljee.
De NBOV dankt Bob Kaptein en zijn team voor de gastvrije ontvangst en de inspirerende inkijk in hun vakmanschap.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bakkerszaken is dé nieuwsbrief voor de ambachtelijke bakkers. Hierin vind je al het nieuws en ontwikkelingen die voor jou als ondernemer op dit moment belangrijk zijn. Ook als je geen lid bent van de NBOV kan je Bakkerzaken ontvangen. Let wel: sommige artikelen zijn alleen te lezen door leden.
"*" geeft vereiste velden aan