Interessetest bedrijfsopvolging bakkerij

Met de interessetest bedrijfsopvolging bakkerij kan een kandidaat ’testen’ of bedrijfsopvolging iets voor hem of haar is. De test staat op de website ikwileenbakkerij.nl. Het doel van de test is om geïnteresseerden in beeld krijgen die op korte of lange termijn een bakkerij gaan overnemen.

Iedereen die de test invult, wordt voor een langere periode op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom bedrijfsopvolging. “Afhankelijk van de uitslag krijgen de geïnteresseerden specifieke informatie toegezonden die voor hem of haar interessant is. Op deze manier houden we iedereen aangesloten en krijgen we vast een goed beeld waar de potentiële ondernemers zitten”, aldus projectcoördinator Martijn Verkerk die bij de test betrokken is. “Niet iedereen wil of kan direct een bedrijf overnemen. Bij kandidaten waar dit wel mogelijk is, gaan we kijken of er een match te vinden is bij een bedrijf dat te koop staat. Dit doen we uiteraard met alle betrokken partners,” zo vult voorzitter Geert Caniels aan.

Branche-initiatief

Bedrijfsopvolging Bakkerij is opgericht in december 2018. Deze stichting heeft als doel het stimuleren van bedrijfsopvolging in de bakkerijbranche en het realiseren van een toename van overdrachten van ambachtelijke bakkersbedrijven. Het initiatief is breed gedragen door diverse branchepartijen.

Meer weten over bedrijfsopvolging of de interessetest?

Bij de NBOV geloven we in persoonlijk contact. Zeker als het gaat over bedrijfsopvolging. Heb je vragen naar aanleiding van de test? Bel ons!

Het hele artikel lezen?

Wachtwoord resetten