Inzicht met onze tools

Innovatie maakt ondernemen makkelijker

Deze handige tools zijn speciaal ontwikkeld voor bakkers en spelen in op uitdagingen in de branche. De tools bieden een praktische oplossing en zijn makkelijk in gebruik. Ze geven je als ondernemer veel inzicht. Inzicht waarmee het mogelijk is efficiënter te werken, nauwkeurige beslissingen te nemen en je bedrijf te optimaliseren. De tools besparen je veel tijd en dus geld.

 

Kostencalculator

Heb je grip op je kosten? Dan heb je grip op je bedrijfsresultaat. De calculator biedt concrete cijfers en inzichten in de kostenstructuur van een bakkerij. Dit helpt om onzekerheid weg te nemen en beslissingen te nemen op basis van feiten. Met deze tool kijk je in het bijzonder naar kostenposten als grondstoffen, energie en arbeid. Het inzicht dat je daarmee krijgt geeft rust en zorgt voor minder zorgen over de financiën. Meer uitleg en een handige video vind je op de uitlegpagina kostencalculator.

Naar de tool
Benchmarktool

Met de handige benchmark-tool vergelijk je jouw resultaten en prestaties eenvoudig met die van andere NBOV-leden. Zo zie je precies hoe je het doet in vergelijking met de rest van de branche. Denk bijvoorbeeld aan het vergelijken van je energiekosten of de prijzen van je producten. Vergelijk jouw bedrijf met dat van leden die even groot zijn of een vergelijkbare omzet maken. Met het inzicht dat de tool geeft maak je betere keuzes.

Gebruik benchmarktool

Loonberekeningsmodule

Via deze onze loonberekeningsmodule bereken je eenvoudig welk bruto cao-loon hoort bij de functie van je medewerker. Dit doe je door eigen gegevens in te vullen over de ervaring, leeftijd en andere zaken. De tool geeft automatisch het juiste bijbehorende loon.

Gebruik de tool bijvoorbeeld om het loon voor een nieuwe medewerker uit te rekenen. Daarmee bespaar je tijd, voorkom je fouten en weet je zeker dat je het salaris uit de laatste cao gebruikt. Wil je liever vooraf meer uitleg over het gebruik en de mogelijkheden? Bekijk dan de uitleg over de loonberekeningsmodule.

Gebruik loonberekeningsmodule

Ik wil meer inzicht

Bij de NBOV geloven we in persoonlijk contact. Heb je een vraag over de inzet van de tools of over de verkregen inzichten? Bel of mail ons!
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft