Om een (bakkerij)bedrijf op een goede manier te kunnen...
Hier zoek je in alle kennisdocumenten van de NBOV. Vul in de zoekbalk jouw term in waar je naar opzoek bent, of klik op een categorie aan de linkerkant. Wil je liever zoeken in kennisartikelen én nieuwsartikelen? Dat kan hier.
Om een (bakkerij)bedrijf op een goede manier te kunnen...
Checklists, formulieren en instructies die je helpen...
Bepaal of je dit logo gaat gebruiken voor je...
Personeel met een verklaring van vaardigheden...
Vanaf 1 juli moet je als bakker een meerprijs...
De NVWA controleert actief op het acrylamide-gehalte in...
Als bakker ben je verplicht om je klanten te...
Dit artikel heeft momenteel geen inhoud...
Welke inspecties kan je krijgen en hoe bereid je...
Subsidie voor de kosten voor de begeleiding van een...
Draag jij bij aan de toekomst van het vakmanschap?...
Platform over werken en leren in de bakkerijbranche...
Stichting Bakkracht stimuleert opleiding en ontwikkeling...
De wetgeving over etiketteren stelt ook eisen aan de...
Allergenen zijn eigenlijk standaard aanwezig in een bakkerij...
De NVWA gaat toezien op de hoeveelheid ethyleenoxide in...
NVWA gaat handhaven tegen niet-toegestane additieven...
Zout is als smaakmaker belangrijk in bakkerijproducten...
Spelt is een graansoort die lijkt op tarwe. Dat...
De ingrediëntendatabank voor de bakkerijketen...
De NBOV neemt deel aan het brancheoverleg en het...
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit...
De etiketten van levensmiddelen zijn in heel Europa hetzelfde...
BakkersLeague is het online platform dat volledig in het...
De NBOV stimuleert ondernemers om hun bakkerij open te...
Als leerbedrijf lever je een belangrijke bijdrage aan de...
Op twintig Regionale Opleidingscentra (ROC’s) worden leerlingen opgeleid tot...
Laat je klanten weten hoe je ze informeert over...
Hoe bied je producten aan die passen binnen een...
Zout is de smaakmaker in veel producten en vaak...
Voldoe jij aan de eisen voor voedselveiligheid?...
Elk jaar zoveel voedselverspilling, dat kan toch beter?...
Dagelijks verpak je banket en brood voor je klant:...
Je mag brood niet zomaar...
“Krijg ik nu echt wit tarwesuikerbrood?” Het was een...
Het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood (per 1 juli...
Ken de regels voor etiketteren en het verstrekken van...
Je grondstoffen en eindproducten moet je kunnen traceren en...
Hygiënisch werken is de basis voor een voedselveilig product....
Was die gele room van vandaag, of gisteren? En...
De module van de hygiënecode voor de bakkerij stelt...
De juiste naam is een wettelijk voorgeschreven naam...
Heb je vragen naar aanleiding van een van de artikelen, kun je iets niet vinden of wil je gewoon liever persoonlijk iemand spreken? Dat kan via onderstaande knop: