Benchmarktool

Vergelijk jouw resultaten en prestaties met die van andere bakkers

Met de benchmarktool vergelijk je als lid eenvoudig jouw resultaten en prestaties met die van andere leden. Zo zie je precies hoe je het doet in vergelijking met de rest van de branche. Denk bijvoorbeeld aan het vergelijken van je energiekosten of de prijzen van je producten. Maar ook op het gebied van personeel geeft de tool inzicht. Hoeveel ben je kwijt bent aan personeelskosten? Hoeveel FTE heb je in dienst? En hoe zit dat bij andere bakkers? Vergelijk je bedrijf met het gemiddelde in Nederland of via filters met specifieke groepen. Op deze manier maak je op basis van cijfers betere ondernemerskeuzes.

Vergelijk regelmatig

Elk lid van de NBVO krijgt een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Hoe meer bakkers dat doen, hoe beter de vergelijking. Op de onderwerpen in de vragenlijst kan je jouw bedrijf vergelijken met dat van andere bakkers. De onderwerpen in de tool worden doorlopend verder uitgebreid. Vul dus regelmatig de tool in om weer nieuwe inzichten te krijgen. En om je bedrijf weer met nieuwe gebruikers van de tool te vergelijken.

De tool geeft inzicht in hoe je er voor staan. Je ziet precies op welke onderwerpen je bovengemiddeld scoort en op welke onderwerpen je ruimte hebt voor verbetering. Natuurlijk vertellen de cijfers niet het hele verhaal, maar ze geven wel een goede indruk.

Naar de tool

Eerste keer inloggen

Als NBOV-lid maak je gratis gebruik van de tool. Voor de eerste keer inloggen ontvang je bij lancering een gebruikersnaam en wachtwoord via de mail. Heb je de mail niet ontvangen? Vraag hieronder een wachtwoord aan. Vanwege veiligheid en privacy van jouw ondernemersdata is de website van de benchmarktool niet rechtstreeks gekoppeld aan de NBOV-website. In de tool kan je zelf wel je wachtwoord wijzigen. Dit wachtwoord kan hetzelfde zijn als het wachtwoord van je NBOV-account.

De eerste stap naar meer inzicht in je prestaties.

Ik heb een vraag over de tool

Liever persoonlijk contact of hulp bij gebruik van deze tool? We helpen je graag verder.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft