Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratiemiddag: Onderneem!

11 juni - 14:00 - 19:00

Exclusief voor leden organiseert de NBOV een Inspiratiemiddag met als titel: Onderneem!

Als ondernemer maak je voortdurend keuzes, die voor het succes en de toekomst van je bakkersbedrijf van belang zijn. Welke richting willen we op? Welke afslag nemen we?

We hopen op dinsdag 11 juni in ieder geval ‘De Groene Afslag’ bij Huizen! Hier vindt vanaf 14.00 uur de NBOV Inspiratiemiddag plaats. Onlangs is deze groene plek verkozen tot de meest duurzame evenementenlocatie van Nederland.

De volgende enthousiaste sprekers bieden je volop inzichten en ideeën, die jou helpen je nog sterker te onderscheiden van supermarkten. Met meer blije klanten en meer omzet tot gevolg:

  • Markus Konings van Sandenburg-DST is specialist in winkel & klantbeleving en werkt o.a. voor HEMA en Tony’s Chocolonely. Hij gelooft sterk in de commerciële kracht van ambachten en laat verrassende (inter)nationale retailvoorbeelden zien. Hij toont hoe je inspeelt op nieuwe doelgroepen en hun koopgedrag en geeft je vooral tools om meer beleving te brengen in jouw bakkerswinkel.
  • Daan Rustemeijer neemt ons mee in het verhaal van Zuivelhoeve. Hij weet als vertegenwoordiger van 90 kaaswinkels als geen ander hoe een versspecialist zich kan onderscheiden van supermarkten. Samen met een enthousiaste Zuivelhoeve-ondernemer geeft hij een sprankelende lezing volop praktische ervaringen en tips.
  • Maaike de Reuver is als hoofdredacteur van foodinspiration.com een invloedrijke gamechanger in de FoodTop100. Als geen ander kent zij de laatste trends in food en consumptie. Zij deelt ter inspiratie veel persoonlijke ervaringen en illustreert haar adviezen met talloze voorbeelden uit de bakkerij sector en andere relevante branches.

Kers op de taart
Tijdens het evenement worden door BEKO en Prestige ook nog de 15 finalisten bekendgemaakt van de competitie voor De Beste Aardbeienslof van 2024 en presenteren we enkele innovatieve bakkers.

Je gaat rond 21.00 uur richting huis boordevol informatie, inspiratie en nieuwe contacten. En met concrete ideeën die je morgen meteen in kan zetten in je onderneming.

Geef je hier op voor dit exclusieve evenement voor NBOV-leden.

Heb je vragen over het Inspiratiemiddag, bel gerust met organisator Marcel Jansen van de NBOV: 06-41694165.

Gegevens

Datum:
11 juni
Tijd:
14:00 - 19:00

Locatie

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
Laren, Nederland
+ Google Maps
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft