Z login

eHerkenning

Z login is een onderdeel van Unifiedpost B.V. en is een erkend aanbieder van eHerkenning. eHerkenning is nodig om in te loggen bij onder andere de Belastingdienst, het UWV en RVO. eHerkenning kan worden aangevraagd op verschillende betrouwbaarheidsniveaus. Niveau 3 is nodig om te kunnen inloggen bij de Belastingdienst en het UWV. Daarom heeft de NBOV afspraken gemaakt met Z login over eHerkenning niveau 3.

Voor het inloggen met eHerkenning is een (privé)mobiel nodig of een OTP-middel. Het OTP-middel heeft als voordeel dat de eigen telefoon niet hoeft te worden gebruikt. Daarom zijn er ook afspraken over het OTP middel gemaakt.

 

NBOV-ledenvoordeel

Als NBOV-lid krijgt u 15% korting op de standaardtarieven van eHerkenningsmiddel niveau 3 (eH3) en 15% korting op het OTP-middel dat op dit moment door de overheid wordt aanbevolen.

Het standaardtarief van eH3 bedraagt €41,00 bij betaling voor 1 jaar en €29,95 per jaar bij betaling voor 3 jaar (korting €6,15 of €4,49 per jaar). De aanschafkosten van het OTP-middel zijn €45,00 (korting is €6,75).

 

Aanmelden?