Trigion bedrijfspandbeveiliging

Je bakkerij met een gerust hart achterlaten, ook als er niemand aanwezig is, dat wil je. Onze partner Trigion biedt op maat gemaakte oplossingen voor jouw bedrijf. Als klant van Trigion profiteer je van een meldkameraansluiting en mobiele surveillance. Hierdoor worden verdachte activiteiten snel opgemerkt. Daarnaast kan Trigion je helpen aan beveiligingsapparatuur die de fysieke beveiliging van je bedrijf verbetert.

Aanmelden
Je bespaart al snel meer dan € 0 per jaar
Voordeel voor leden

NBOV-leden ontvangen tot 50% op de abonnementsprijzen voor de diensten van Trigion. Dit geldt zowel voor het meldkamerabonnement, als voor alarmverificatie voor mobiele surveillance. Natuurlijk is veiligheid altijd maatwerk en de vraag is: wat heeft jouw bakkerij nodig? De risico’s, sterktes en zwaktes verschillen per organisatie. Veiligheid is dan ook geen one size fits all product, maar specialistisch maatwerk. Daarom bespreekt de accountmanager van Trigion graag samen met jou de veiligheid van je bakkerspand.

 

Meer weten?

De afspraken die met Trigion zijn gemaakt, gaan over ‘aansluiting meldkamer’ en ‘mobiele surveillance’. Als NBOV-lid kan je ook direct contact opnemen met ons contactpersoon bij Trigion, Eric van der Meer via 0611393471 of evandermeer@trigion.nl.

Meer over Trigion

Beveilig mijn bakkerij

Als NBOV-lid betaal je een lager tarief voor beveiliging van je bakkerij. Meld je aan via de knop als je hiervan gebruik wil maken.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft