Hellemans energietarieven

Hellemans Consultancy is specialist in het collectief inkopen van energie. Door veel afnemers te bundelen kunnen ze betere voorwaarden regelen. Het NBOV collectief start vanaf 1 januari 2024. Hellemans biedt de zekerheid van een vast tarief, voordeel voor leden van de NBOV, monitoring en inzicht in de energiemarkt zodat je als lid verzekerd bent van de beste tarieven.

Aanmelden
Tot wel € 0 jaarlijkse besparing
Voordeel voor leden

Hellemans heeft de meest voordelige tarieven voor leden. Door schaalvoordeel toe te passen in onderhandelingen, ontvang je als NBOV-lid de scherpste tarieven voor jouw energie.

Let op: op dit moment is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit collectief omdat het al loopt. Zodra we een nieuw collectief starten, stellen we leden daarvan op de hoogte.

Waarom Hellemans?

Wil je besparen op energieverbruik en energiekosten? Hellemans Consultancy heeft de juiste experts in huis die meer inzicht geven in energieverbruik. Een technisch specialist analyseert samen met jou in enkele uren je energieverbruik en geeft aan waar besparingsmogelijkheden liggen. Daarnaast hebben ze de juiste expertise in de bakkersbranche.

Meer over

Ik wil minder betalen voor energie

Als NBOV-lid krijg je een mooie korting op energie. Meld je aan via onderstaande knop als je hiervan gebruik wil maken.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft