Previcus WOZ-bezwaar

In de eerste acht weken van het nieuwe jaar ontvang je van je gemeente de aanslag OZB. Onderdeel daarvan is de nieuw vastgestelde WOZ-waarde. Deze WOZ-waarde bepaalt de hoogte van verschillende belastingen. Veel ondernemers betalen te veel belasting doordat de gemeente de WOZ-waarde van hun panden te hoog vaststelt. Denk je dat dit ook voor jou geldt? Previcus kan namens jou bezwaar aantekenen bij je gemeente.

Aanmelden
Meer duidelijkheid voor € 0
Voordeel voor leden

Als lid weet je met een vast bedrag waar je aan toe bent. Voor het vaste bedrag van € 295,- maakt Previcus namens jou bezwaar tegen de WOZ-waarde van tot vijf (bedrijfs)panden. Heb je meer panden? Previcus zorgt voor een oplossing op maat.

Waarom Previcus?

Previcus is ervaren in bezwaar aanteken voor de zakelijke WOZ-belastingaanslagen. Het bedrijf spant zich in voor een langetermijnsamenwerking met de opdrachtgever en heeft óók een goede relatie met Nederlandse gemeenten. Door deze ervaring en aanpak weet Previcus jouw WOZ-belastingaanslag in veel gevallen te verlagen.
Als lid kan je ook direct contact opnemen met Previcus voor hulp bij je aanslag of advies over de aanpak. Je bereikt ze via 0485-574444 of info@invicus.nl. Geef dan meteen je lidnummer door.
Over Previcus

Ik wil een lagere WOZ-aanslag

Als lid van de NBOV krijg je een mooie aanbieding van Previcus. Voor een vast bedrag vechten ze je WOZ-aanslag aan.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft