Samen Digitaal Veilig

Op 17 oktober 2024 moeten ‘essentiële en belangrijke organisaties en bedrijven’ voldoen aan de nieuwe Europese NIS2 richtlijn. NIS2 staat voor Network- and Information Security. De richtlijn draait om het veilig houden van essentiële en belangrijke sectoren tegen cyberbedreigingen. Maar niet alleen de organisaties in deze sectoren moeten hun online beveiliging op orde hebben. Ook hun leveranciers moeten zorgen voor digitale veiligheid.

Aanmelden
Tot wel € 0 besparing
Voordeel voor leden

Samen Digitaal Veilig biedt verschillende pakketten aan. Er is daardoor altijd een pakket dat past bij jouw onderneming. NBOV-leden krijgen 50% korting op de dienstverlening van Samen Digitaal Veilig.

Waarom Samen Digitaal Veilig?

Is jouw klant dus een essentieel of belangrijk bedrijf? Dan moet ook jij voldoen aan de NIS2 cybersecuritynormen. Het NIS2 Quality Mark is daar een hulpmiddel voor. Dit keurmerk laat precies zien wat jij moet regelen. Zo wordt de hele keten veiliger. Bij Samen Digitaal Veilig kan je dit NIS2 Quality Mark behalen.

Op de website van Samen Digitaal Veilig vind je alle informatie die je nodig hebt om te bepalen welke stappen je moet zetten.

Meer over

Ik wil online veiligheid met korting

Als NBOV-lid krijg je een mooie korting op de diensten van Samen Online Veilig. Meld je aan als je hiervan gebruik wil maken.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft