Bespaar op brandstofkosten met het brandstofcollectief

Je kan er niet omheen: brandstof is een hoge kostenpost. Om die kosten te drukken heeft de NBOV samen met andere brancheorganisaties een collectief opgezet. Door samen te werken kunnen we brandstof afnemen tegen een lager tarief. Dit geldt ook voor het snelladen van je elektrische bedrijfswagens.

 

Aanmelden
Tot wel € 0 jaarlijkse besparing
Voordeel voor leden

Als NBOV-lid profiteer je van korting tot € 0,13 per liter brandstof. Heb je een elektrische auto, dan krijg je op snelladen tot wel € 0,12 korting per kWh. Daarnaast ontvang je met je NBOV-tankpas 25% korting op autowassen bij BP- en TotalEnergies-stations.

Meer weten?

Op de NBOV-pagina van het brandstofcollectief vergelijk je eenvoudig de verschillende tankpassen. Je kiest de pas die voor jou het meest voordeel biedt. Heb je vragen? Als NBOV-lid kan je ook direct contact opnemen met VBW brandstof om je vragen te stellen. Dit kan via 0318-527568 (kies voor optie 4 in het menu) of via brandstof@vbw.nu. Heb je interesse? Geef dan meteen je lidnummer door.

Aanmelden

Ik wil korting op brandstof

Als NBOV-lid krijg je lager tarief voor brandstof of elektrisch rijden. Meld je aan via onderstaande knop als je hiervan gebruik wil maken.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft