Loonberekeningsmodule

De juiste loonschaal toepassen was nog nooit zo makkelijk

Via onze loonberekeningsmodule bereken je eenvoudig welk bruto cao-loon hoort bij de functie van jouw medewerker. Dit doe je door gegevens in te vullen als ervaring en leeftijd. De module geeft automatisch het bijbehorende loon. Wil je het loon van een nieuwe medewerker uitrekenen? Met deze module gaat het eenvoudig en weet je zeker dat je goed zit met je voorstel.

Wat kan ik met de module?

Als werkgever wil je het beste voor je medewerkers. Een eerlijk en transparant loon is daarbij essentieel. Met onze nieuw ontwikkelde tool kun je op een efficiënte manier het juiste loon berekenen voor je medewerkers. Onze tool houdt rekening met ervaring, leeftijd en de laatste cao. Zo bespaar je tijd en ben je altijd transparant naar je medewerkers toe.

Geen gedoe meer met handmatige berekeningen. Onze tool doet het werk voor jou, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is: het welzijn van je team. Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe eenvoudig loonberekening is!

Gebruiksvriendelijkheid als rode draad

De module is opgebouwd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en gemak. Als werkgever voer je daardoor snel de benodigde gegevens in zonder te verdwalen in ingewikkelde menu’s. Je gaat stap voor stap door de module en hoeft zelf geen moeilijke keuzes te maken in instellingen. Voor nieuwe gebruikers staat hieronder een duidelijke uitlegvideo. Heb je toch nog vragen tijdens het invullen of nadat de module je een salaris heeft voorgesteld? Onze NBOV-adviseurs helpen je graag verder.

Direct naar de module

 

 

Help mij met de tool

Wil je dat iemand je helpt met invullen van de module? Of wil je in gesprek over de resultaten die de module laat zien? Laat het ons weten.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft