Ritchie Soekhlal van Tummers in YouTube-serie

NBOV-lid en ambitieus, jong talent Ritchie Soekhlal van Banketbakkerij Tummers: “Als je kan springen, spring dan!” Dat is de belangrijkste tip voor jonge mensen die overwegen een eigen bedrijf te starten. Hijzelf startte anderhalf jaar geleden als ondernemer in de bakkerijbranche door de bekende Banketbakkerij Tummers in Heemstede over te nemen. Ziel, zaligheid en al zijn eigen geld zitten in de zaak. Hij kon starten met de morele en financiële steun van familie, bank en adviseurs. Maar het allerbelangrijkste is de ideale combinatie van gedrevenheid, inzet en doorzettingsvermogen van de jonge ondernemer zelf.

Passie voor ambacht

Gevraagd naar zijn passie voor het ambacht, geeft hij een eerlijk en prachtig antwoord: “Hoe gaaf is het om van bloem, suiker en boter iets te maken waar je mensen ‘semi-verslaafd’ aan kunt maken? Of er nou mensen geboren worden of dat er nou mensen overlijden. Ik zeg altijd: de bakker is bijna in iedere levensfase wel aanwezig.”

YouTube-serie Jong talent

Ritchie Soekhlal is geïnterviewd door Rob Wieleman in de serie Jong talent ondernemers van Kennemer Business zakennetwerk. Totaal zullen er interviews komen met tien jonge ondernemers in de regio Haarlem. Het interview met Ritchie Soekhlal is de eerste en is hieronder te bekijken.

Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft