Verzekeringspartners NBOV-verzekeringen

Everion

Everion richt zich op Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. Deze verzekeraar is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van versspecialisten. Ze weten alles over verzekeringen voor bakkerijen, slagerijen, groentewinkels, kaaswinkels en viswinkels. Door deze specialistische verzekeringen voor MKB-ers begrijpen ze je verzekeringsbehoefte. Everion legt je huidige verzekeringspolis naast hun voorwaarden voor een overzichtelijke vergelijking.

Wil je direct contact met de accountmanager van Everion? Neem dan contact op met Marcel van Rooijen. Zijn contactgegevens zijn 06-83712327 en info@everion.nl. Geef meteen je lidnummer door.

Meer over Everion
We Insure

We Insure is actief in Noord-Holland. De verzekeraar is de specialist voor het inventariseren van je bedrijfsrisico’s. Van een inboedelverzekering tot een productieverzekering: hun specialisten vinden ze altijd een oplossing voor jouw vraagstuk. Door hun internationale netwerk en expertise ben je bij We Insure voor ieder risico op het juiste adres.

Wil je direct contact met de accountmanager van We Insure? Bel of mail Shelly Niels bereiken via 020-8204494 of info@weinsure.nl. Geef meteen je lidnummer door.

Meer over We Insure

H&R

H&R verzekeringen richt zich op Groningen en Friesland. Op basis van een uitgebreide inventarisatie biedt H&R een onafhankelijk advies op maat aan. Met een directe aanstelling bij meerdere gerenommeerde verzekeraars en volmachtkantoren, zoeken ze de juiste partij bij jouw bakkerij. Ze brengen een vrijblijvend verzekeringsadvies uit waarbij de prijskwaliteit-verhouding vooropstaat.

Wil je direct contact met de accountmanager van H&R? Je bereikt Henk Stienstra via 06-51016148 of info@hnrv.nl. Geef meteen je lidnummer door.

Meer over H&R
Quorim

Leden in Oost-Nederland en Limburg kunnen terecht bij Quorim. Quorim kent de bakkersmarkt en begrijpt waar het bij jou om gaat. Dit zie je in hoe hun adviseurs invulling geven aan het managen van verzekeringsrisico’s en producten. Ze analyseren samen met jou de risico’s binnen je bedrijf en stellen zich op als echte partner van jouw onderneming.

Wil je direct contact met de accountmanager van Quorim? Bel of mail Joris Vos bereiken via 088-7654054 of jorisvos@quorim.eu. Geef meteen je lidnummer door.

Meer over Quorim

Vragen aan de verzekeringspartners NBOV-verzekeringen?

Kijk in jouw regio welke verzekeringspartner er werkzaam is. Je ziet daar staan hoe je het beste contact kan opnemen.
Wachtwoord resetten