Dé Ambachtelijke Banketbakker

Met het beeldmerk van Dé Ambachtelijke Banketbakker onderstreep je als NBOV-lid nog meer dat je de ambachtelijke banketbakker bent. Dit merk versterkt de uitingen die je al gebruikt in je bakkerij. Ieder NBOV-lid krijgt het beeldmerk als deur-/raamsticker toegezonden. Extra exemplaren van de sticker vraag je aan door een mail te sturen. Zo vraag je ook een muurbord aan dat je aan de buitengevel bevestigt. Download hieronder het beeldmerk voor je eigen communicatie-uitingen. Er is ook een variant voor de ambachtelijke bakker en de ambachtelijke chocolatier.

Muurbord

Het muurbord heeft een afmeting van 18,5 bij 16,5 cm en bestaat uit geborsteld aluminium. Het materiaal is geschikt voor de buitengevel van je bedrijfspand. Het bord wordt geleverd met een bevestigingsset van vier afstandhouders en gebruiksaanwijzing.

Sticker

De sticker heeft een afmeting van 12 bij 10 cm en bestaat uit transparant stickermateriaal. De sticker plak je bijvoorbeeld aan de binnenzijde van je raam of deur zodat hij van buitenaf leesbaar is.

Let op: wil je een logo, beeldmerk of ander onderscheidend teken van een bedrijf of organisatie op je producten gebruiken? Dan heb je daar toestemming van de eigenaar voor nodig. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Heb je ideeën voor de inzet van het beeldmerk?

Je laat natuurlijk graag aan klanten laten zien dat je een ambachtelijk bedrijf hebt. Heb je op dat gebied nog tips voor andere bakkers? Laat ze ons weten, dan delen wij ze.

Het hele artikel lezen?

Wachtwoord resetten