Bereid je voor op wettelijke toegankelijkheidseisen

Om (digitale) producten en diensten toegankelijk te maken voor mensen met een beperking, werd in 2019 de Europese Toegankelijkheidsrichtlijn gepubliceerd en breed aangenomen. Momenteel wordt deze richtlijn omgezet in Nederlandse wetgeving die vanaf 28 juni 2025 gaat gelden. MKB-Nederland en VNO-NCW gaan met de Rijksoverheid bedrijven/ondernemers zo goed mogelijk informeren over de interpretatie en impact van de wetgeving.

Webinar over EU-toegankelijkheidsrichtlijn – e-handelsdiensten

Op woensdag 20 december (15.30 – 17.00 uur) organiseren we het vijfde webinar met de titel: ‘Al klaar voor 2025? Bereid je voor op wettelijke toegankelijkheidseisen van e-handelsdiensten’.

Deelnemers aan het gratis webinar worden meegenomen in de brede scope van alle veranderingen. Aan bod komen de kansen die toegankelijkheid biedt en hoe je complexe richtlijnen kan vertalen naar praktische tips. Ook bieden we handelingsperspectief zodat eenvoudiger aan de wetgeving voldaan kan worden. De richtlijn heeft impact op zowel fabrikanten/leveranciers van e-handelsdiensten, maar ook op bedrijven/ondernemers die deze producten gebruiken.

Interesse? Aanmelden kan via het webinar: ‘Al klaar voor 2025? Toegankelijkheidseisen van e-handelsdiensten’ – MKB Toegankelijk

Meer informatie? Kijk dan op www.mkbtoegankelijk.nl, de projectwebsite van het programma MKB Toegankelijk van MKB-Nederland en VNO-NCW.

Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft