Tweedaagse Amsterdam voor vrouwelijke ondernemers

Op 23 en 24 september vindt er weer een Tweedaagse plaats van het NBOV Netwerk Vrouwelijke Ondernemers. Dit keer duiken we Amsterdam in. Vooral op de fiets. Het idee achter deze tweedaagse is om je vooral te inspireren op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap en leiderschap. Juist ook voor de toekomst in onze sector is een sterkere ‘female touch’ van belang. Het barst in Amsterdam van de succesvolle en creatieve vrouwen die hun mannetje staan. Genoeg te zien, horen en leren dus.

We bezoeken vrouwen die een luxe frietboutique opgezet hebben; maar ook een vrouw die een bijzondere zeepfabriek runt. Andere vrouwen brouwen bier of hebben een eigen museum opgezet. Natuurlijk bezoeken we naast deze vrouwen en inspirerende (desem) bakkers en patissiers, ook een bakkerswinkel met alleen vrouwen in de bakkerij. Tussen de bakkers door krijg je ook opvallende andere winkels te zien, zoals de nieuwe showroom van Polspotten, de brandstore van Tony Chocolonely, House of Rituals of de conceptstore Anna&Nina.

Lunchen en dineren doen we ook bij succesvolle vrouwen en wie weet is de schipper van onze boot ook wel een vrouw. Want een tochtje door de grachten mag niet ontbreken; met aan boord een glas bubbels! Maar tussen de bubbels door moeten we ook nog aan ’t werk: Plastic Fishing. Kortom, het belooft weer een inspirerende en vooral gezellige Tweedaagse te worden met voldoende koffie- en wijnmomenten om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Slapen doen we ook nog, op een leuke locatie: het nieuwe Inntel Landmark Hotel aan de rand van ’t centrum.

Ga je mee? Schrijf je direct in voor de Tweedaagse!

Je kunt kiezen voor een eigen kamer. De eigen bijdrage is dan 190 euro p.p.
Deel je liever een Twin kamer met een collega? Dan is de eigen bijdrage 105 euro p.p.
Komt je uit de buurt? Dan kan je natuurlijk ook mee zonder een kamer te boeken.

Wachtwoord resetten