Kijk Vooruit 2024

Dinsdag 30 januari organiseren wij ‘Kijk Vooruit’, het NBOV-evenement voor alle ondernemers. Of je nou net gestart bent met ondernemen of misschien al overweegt te stoppen: het belooft een interessante middag te worden. Tijdens het evenement bespreekt gastspreker Michel Duijm de verschillende fases van het ondernemerschap.

Michel is accountant bij Bouwer en Officier en hij gaat de verschillende manieren van pensioenopbouw doornemen. Je kan hier niet vroeg genoeg mee beginnen.

 

Genoeg om te stoppen

Daarnaast geeft oud-ondernemer Gé Hendricksen een inkijk in zijn eigen bedrijfsoverdracht. Wanneer begin je daarmee? Heb ik genoeg gespaard om nu te stoppen? Wat levert mijn bedrijf op? Al deze vragen komen voorbij.

We kijken dit jaar niet alleen vooruit, maar ook terug. Het event vindt mede daarom plaats in het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem. Voor de start om 15.00 uur is er gelegenheid om de historie van het bakkersvak te bekijken in het museum. Heb je vooraf vragen die we mee kunnen nemen in de presentatie? Stel ze alvast via het aanmeldformulier.

We sluiten de middag af met een hapje en een drankje. Als afsluiting is er genoeg gelegenheid om de besproken onderwerpen met elkaar door te nemen onder het genot van een hapje en drankje.

We starten op 30 januari om 15.00 uur bij het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem. Verwachte eindtijd is 17.00 uur. Aanmelden kan via deze link.

Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft