Ik wil een bakkerij

Je weet het zeker: je wil bakker worden. Of je bent al bakker, maar droomt van een eigen bedrijf. In beide gevallen komen er veel vragen op je af. Heb ik een opleiding of scholing nodig voor het bakkersvak? Heb ik de juiste opleiding gedaan om ook ondernemer te worden? Past het beter bij mij om een bestaande bakkerij over te nemen of wil ik zelf een bedrijf starten?

Het zijn zomaar wat vragen, maar ze zijn soms moeilijk te beantwoorden. De NBOV helpt je graag bij alle stappen van jouw droom. Of het nu gaat om een interessetest of het op een rijtje zetten van de voor- en nadelen van een bakkerij overnemen of starten. Of om een praktisch stappenplan voor de overname of start van een bakkerij. Daarnaast kan je voor meer informatie over opleiding en scholing terecht bij wereldvandebakkerij.nl en informatieplatform Bakbekwaam.

We helpen bij jouw droom

Voor veel bakkers geldt dat ze ongelofelijk veel passie hebben voor het vak. Niet gek dus als veel bakkers ervan dromen om een eigen bakkerij te hebben. Maar dat is geen kleine stap. Bij de NBOV hebben we adviseurs in dienst die je helpen bij de stappen naar jouw eigen bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten!
Wachtwoord resetten