Huurbemiddeling bij Rent-Line

Je hebt als ondernemer te maken met je bedrijfspanden, ook wel commercieel vastgoed genoemd. Onze partner Rent-Line zorgt ervoor dat je totale bedrijfshuisvesting optimaal meebeweegt met ontwikkelingen binnen je organisatie en in de markt. Rent-Line is 100% onafhankelijk en werkt uitsluitend voor opdrachtgevers aan huurderszijde. De experts van Rent-Line helpen je met al je vastgoedzaken.

Aanmelden
Je bespaart al snel € 0 per jaar
Voordeel voor leden

Rent-Line onderhandelt op basis van ‘no cure, no pay’ met jouw verhuurder(s) over betere contractvoorwaarden. Bij een succesvolle besparing op je huurkosten rekent Rent-Line speciaal voor NBOV-leden slechts 17,5% commissie (in plaats van de gebruikelijke 20%).

Meer weten?

Rent-line helpt met het beheer van je vastgoedportefeuille, aanhuur van nieuw vastgoed  en voert namens jou de (her)onderhandelingen met de verhurende partij.  Rent-Line kent de markt waarin jij werkt en biedt oplossingen op maat.

Vul het aanmeldformulier in, of neem direct contact op met onze contactpersoon bij Rent-Line Willy van Esch via w.vanesch@rent-line.nl of 06 38 69 99 88.

Naar Rent-Line

Ik wil besparen op mijn huurkosten

Geïnteresseerd in betere contractvoorwaarden voor je commercieel vastgoed? Meld je nu aan en betaal als NBOV-lid minder commissie bij een succesvolle besparing.
Wachtwoord resetten