NBOV-verzekeringen op maat

Als ondernemer moet je de juiste keuzes maken als het gaat om verzekeren. Niet alleen om voorbereid te zijn als er iets gebeurt, maar ook als het gaat om de kosten. NBOV-verzekeringen biedt een samenwerking met gespecialiseerde verzekeringspartners. Zij stellen de beste verzekeringen samen voor de leden van de NBOV. Een compleet aanbod verzekeringen tegen een zeer scherpe prijs waarbij kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid centraal staan. Zo zorgen we ervoor dat jij overal op voorbereid bent.

Aanmelden
Tot wel € 0 jaarlijkse besparing
Voordeel voor leden

Een mooi tarief is belangrijk, maar nóg belangrijker is dat je goed verzekerd bent. Met verzekeringen die passen bij jouw bedrijf. Je wil maatwerk tegen een scherpe prijs. Onze partners zijn verzekeringsadviseurs die verzekeringen hebben ontwikkeld speciaal voor de bakkersbranche.

Verschillende verzekeringspartners per regio

De NBOV heeft vier verzekeringspartners die regionaal actief zijn. Everion richt zich op Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. We Insure op Noord-Holland. Groningen en Friesland vallen onder H&R verzekeringen en leden in het oosten van het land en Limburg kunnen terecht bij Quorim.

Ben je benieuwd wat de verzekeraar in jouw regio je te bieden heeft? Klik door voor de verzekeringspartners of neem contact op met de NBOV.

Ik wil besparen op mijn verzekeringspremie

Als NBOV-lid krijg je collectieve korting op je verzekeringspremie. Meld je aan via onderstaande knop als je hiervan gebruik wil maken.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft