Chocoladedemo woensdag 28 juni

Ben je als chocolatier op zoek naar nieuwe inspiratie en kennis op het gebied van chocolade? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Op woensdag 28 juni organiseert het Chocolatiers Netwerk een unieke chocoladedemo bij Wereldbakkerij Wijnand in Laren (Gld).

Tijdens deze middag zal Gerard Blaauw van het Bakery Institute zijn kennis en vaardigheden delen op het gebied van chocolade. Hij zal ons laten zien hoe je de lekkerste chocoladebereidingen maakt en welke technieken en ingrediënten hiervoor nodig zijn. Bovendien zal hij ons meenemen in de wereld van chocoladesmaken en ons verrassen met nieuwe combinaties en unieke creaties.

Als NBOV-lid krijgt u de kans om deel te nemen aan deze bijzondere middag en uw kennis en vaardigheden op het gebied van chocolade te vergroten. De chocoladedemo zal in de middag plaatsvinden. Na afloop van de demo is er gelegenheid om vragen te stellen en om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Enthousiast geworden? Meld je dan vóór 14 juni 2023 aan via het aanmeldformulier. Zo ben je verzekerd van jouw deelname. Let op er is beperkte plaats!

Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft