Inspiratiemiddag: Onderneem!

Exclusief voor leden organiseert de NBOV op 11 juni de Inspiratiemiddag: Onderneem! Exclusief en gratis voor leden!

Ontdek de verrassende inzichten van ondernemers die ambacht, vers en food in een ander en inspirerend daglicht zetten. Deze middag bied je ook volop gelegenheid om collega-ondernemers uit ‘t land te ontmoeten en te spreken.

  • Markus Konings van Sandenburg-DST is specialist in winkel&klantbeleving en werkt o.a. voor HEMA en Tony’s Chocolonely. Hij gelooft sterk in de commerciële kracht van ambachten en laat verrassende (inter)nationale retailvoorbeelden zien. Hij toont hoe je inspeelt op nieuwe doelgroepen en hun koopgedrag en geeft je vooral tools om meer beleving te brengen in jouw bakkerswinkel.
  • Daan Rustemeijer neemt ons mee in het verhaal van Zuivelhoeve. Hij weet als vertegenwoordiger van 90 kaaswinkels als geen ander hoe een versspecialist zich kan onderscheiden van supermarkten. Samen met een enthousiaste Zuivelhoeve-ondernemer geeft hij een sprankelende lezing volop praktische ervaringen en tips.
  • Maaike de Reuver is als hoofdredacteur van foodinspiration.com een invloedrijke gamechanger in de FoodTop100. Als geen ander kent zij de laatste trends in food en consumptie. Zij deelt ter inspiratie veel persoonlijke ervaringen en illustreert haar adviezen met talloze voorbeelden uit de bakkerij sector en andere relevante branches.

 

Kers op de taart

Tijdens het evenement worden door BEKO en Prestige ook nog de 15 finalisten bekendgemaakt van de competitie voor De Beste Aardbeienslof van 2024 en presenteren we enkele innovatieve bakkers.

Meer informatie via de evenementenpagina. Of meld je direct aan!

Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft