Verzekeren met ledenvoordeel

De NBOV biedt collectieve verzekeringen aan, speciaal samengesteld voor de bakkerijbranche. Door een samenwerking met gespecialiseerde verzekeraars bieden we NBOV-leden de beste verzekeringen. Een compleet aanbod van verzekeringen tegen een zeer scherpe prijs waarbij kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid bovenaan staan.

We bieden jou als NBOV-lid:

Een verzekeringspakket speciaal voor de bakkersbranche. Het betreft een collectief ledenaanbod met extra korting op de premies. Om het pakket af te stemmen op jouw bedrijf werken we samen met gespecialiseerde adviseurs met ervaring in de branche. Ze hebben daardoor veel aandacht voor het veranderende ondernemersklimaat.

Collectieve verzekeringen bestaan o.a. uit:

  • gebouwenverzekering
  • inventarisverzekering
  • autoverzekering
  • aansprakelijkheidsverzekering
  • verzuimverzekering
  • WIA-verzekering

Een mooi tarief voor je verzekering is belangrijk, maar vooral welke verzekeringen het beste passen bij jouw bedrijf. Je wil maatwerk tegen een scherpe prijs. De NBOV werkt samen met een verzekeringspartner per regio. Everion richt zich op Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. We Insure op Noord-Holland. Groningen en Friesland vallen onder H&R verzekeringen en leden in het oosten van het land en Limburg kunnen terecht bij Quorim. Ben je benieuwd hoe jij je kan verzekeren met ledenvoordeel? Kijk dan in de ledenwinkel bij verzekeren.

Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft