Starters

Een bedrijf starten of overnemen is ingrijpend en tijdrovend. Plannen? Kom dan naar de NBOV-bijeenkomsten over bedrijfsopvolging, over bedrijfsbeëindiging of over het starten van een bedrijf. De NBOV organiseert deze regelmatig voor leden en niet-leden op verschillende plaatsen in het land. 

Onze bedrijfsadviseurs Frans Holtkamp en Jaap van der Ham bespreken dan samen met inhoudsdeskundigen de financiële, fiscale, economische, juridische, personele en emotionele aspecten van dit proces. Daarnaast geven zij ook advies op maat aan (aankomende) ondernemers.

 

Voor starters: de startershandleiding

Als startende ondernemer ben je meer dan welkom bij de NBOV. Speciaal voor starters hebben wij de  startershandleiding met alle praktische informatie die je nodig hebt. De handleiding gaat onder meer in op wet- en regelgeving, personeel, financiën, huisvesting en verschillende rechtsvormen. Starters met een instappersregistratie bij de NBOV kunnen deze startershandleiding gratis opvragen bij onze bedrijfsadviseurs Frans Holtkamp of Jaap van der Ham.

 

Inspiratiebijeenkomst starters

De inspiratiebijeenkomsten worden meestal gecombineerd met een bezoek aan een (banket)bakkersbedrijf van een jonge (collega)ondernemer. De thema’s sluiten aan bij de uitdagingen van het jonge ondernemerschap, zoals financiering, leiderschap, ouders in het bedrijf, teambuilding, ontslagrecht en investeren in leren. Deelname aan een inspiratiebijeenkomst kost € 35,-. (Kinderen van) NBOV-leden hebben gratis toegang. 

 

Meer informatie en contact

Startershandleiding - praktische informatie voor starters in de bakkerijbranche

Dit document downloaden? Log in of word lid van de NBOV

Andere thema’s