Starters

Een bedrijf starten of overnemen is ingrijpend en tijdrovend. Plannen? Kom dan naar de NBOV-bijeenkomsten over bedrijfsopvolging, over bedrijfsbeëindiging of over het starten van een bedrijf. De NBOV organiseert deze regelmatig voor leden en niet-leden op verschillende plaatsen in het land. 

Onze bedrijfsadviseur Frans Holtkamp bespreekt dan samen met inhoudsdeskundigen de financiële, fiscale, economische, juridische, personele en emotionele aspecten van dit proces. Daarnaast geeft Frans ook advies op maat aan (aankomende) ondernemers.

 

Voor starters: de startershandleiding

Als startende ondernemer ben je meer dan welkom bij de NBOV. Speciaal voor starters hebben wij de  startershandleiding met alle praktische informatie die je nodig hebt. De handleiding gaat onder meer in op wet- en regelgeving, personeel, financiën, huisvesting en verschillende rechtsvormen. Starters met een instappersregistratie bij de NBOV kunnen deze startershandleiding gratis downloaden. 

 

Inspiratiebijeenkomst starters

De inspiratiebijeenkomsten worden meestal gecombineerd met een bezoek aan een (banket)bakkersbedrijf van een jonge (collega)ondernemer. De thema’s sluiten aan bij de uitdagingen van het jonge ondernemerschap, zoals financiering, leiderschap, ouders in het bedrijf, teambuilding, ontslagrecht en investeren in leren. Deelname aan eeninspiratiebijeenkomst kost € 35,-. (Kinderen van) NBOV-leden hebben gratis toegang. 

 

Meer informatie en contact

  • Geplande bijeenkomsten staan in de Brancheagenda.

  • Vragen, of geen lid? Neem contact op met NBOV-bedrijfsadviseur Frans Holtkamp op 0182 69 30 30.

Startershandleiding - praktische informatie voor starters in de bakkerijbranche

Dit document downloaden? Log in of word lid van de NBOV

Andere thema’s