Plaagdierpreventie & -bestrijding van Rentokil

Bijna elke bakker heeft er wel eens last van: plaagdieren. Je wil deze ongenodigde gasten buiten de deur houden, maar dat is een uitdaging. Rentokil helpt je hier graag bij. De organisatie heeft jarenlange ervaring in de sector en weet dus wat jouw bedrijf nodig heeft om ongedierte buiten de deur te houden. Op deze manier weet je ook zeker dat je voldoet aan de richtlijn als er een onaangekondigde controle is van de NVWA in jouw bakkerij.

Aanmelden
Tot wel € 0 jaarlijkse besparing
Voordeel voor leden

Rentokil heeft speciaal voor NBOV-leden pakketten samengesteld voor plaagdierpreventie en -bestrijding. Voor € 499,- per jaar krijg je het preventiepakket, waarbij Rentokil er samen met jou voor zorgt dat plaagdieren blijven waar ze horen: buiten jouw bedrijf. Als preventie niet voldoende blijkt, biedt Rentokil voor € 749,- het bestrijdingspakket.

 

Waarom Rentokil?

Rentokil bestrijdt plaagdieren met respect voor mens en milieu. Zo gebruikt Rentokil alleen toegestane bestrijdingsmiddelen en -tools die voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Als NBOV-lid kan je ook direct contact opnemen met Rentokil. Dit kan via 088-8112300 of keyaccounts-nl@rentokil.nl. Geef dan meteen je lidnummer door.

Meer weten over Rentokil

Ik wil ongediertebestrijding

Als NBOV-lid krijg je een lager tarief voor ongediertebestrijding in je bakkerij. Meld je aan via de knop als je hiervan gebruik wil maken.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft