Altijd online via Omnia Connect

Je ontkomt er niet meer aan: je moet altijd online zijn. Geen internet betekent vaak geen PIN, niet telefonisch bereikbaar en geen werkende kassa. Als je offline bent, kost dit je dus omzet. Onze partner Omnia Connect biedt ‘de zekerheid van altijd online’.

Aanmelden
Tot wel € 0 korting
Voordeel voor leden

Als NBOV-lid betaal je voor het Altijd Online Pakket in plaats van € 69,95 per maand, slechts € 59,95 per maand. Je bespaart dus bijna 15% op je internetkosten! Ben je ingelogd? Dan vind je onderaan de pagina het voorbeeldverhaal van Bakkerij Eerkens. Ook vind je er een uitgebreide informatiebrochure.

Beveiligingscamera's

Omnia Connect levert ook beveiligingscamera’s voor in en om de bakkerij. Met de camera’s is het mogelijk om beelden live te bekijken. Door het plaatsen van een alarmsysteem maak je je pand nog veiliger. Op het moment dat het alarm afgaat, kan je de beelden direct bekijken.

Wil je je aanmelden? Laat je gegevens achter bij Omniaconnect. Zij nemen dan vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden

Ik wil razendsnel internet en telefonie met korting

Als NBOV-lid krijg je korting op de diensten van Omina Connect. Meld je aan via de knop als je hiervan gebruik wil maken.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft