Veilig online inloggen met Z login

Je hebt als ondernemer vaak te maken met de overheid. Of het nu de belastingdienst, het UWV of de RVO is: veel van je zaken met de overheid regel je tegenwoordig online. Om dit te kunnen doen heb je eHerkenning nodig. Z login is erkend aanbieder van de eHerkenning. Deze partner zorgt ervoor dat jij altijd kan inloggen bij de overheidsdienst die je op dat moment nodig hebt.

Aanmelden
bijna € 0 korting én gemak en veiligheid
Voordeel voor leden

NBOV-leden krijgen 15% korting op de standaardtarieven van eHerkenning. In plaats van € 89,95 betaal je € 76,50 per drie jaar. Een besparing, maar vooral gemak en een veilig gevoel.

Waarom Z login?

Met jouw Z login eHerkenning log je veilig en betrouwbaar in bij meer dan 500 organisaties. Dat betekent dat je nog maar één wachtwoord hoeft te onthouden. Aan een Z login middel kan namelijk een algemene machtiging gekoppeld worden. Ook kan er een machtiging voor één of een paar diensten aan gekoppeld worden. Zo log je overal eenvoudig in, nu en in de toekomst.

NBOV-leden melden zich aan op de NBOV-pagina op de website van Zlogin.

Aanmelden

Ik wil veilig online inloggen met korting

Als NBOV-lid krijg je korting op de diensten van Z login. Meld je aan via onderstaande knop als je hiervan gebruik wil maken.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft