Korting op jouw Renault bedrijfswagen

Voor ondernemers is een betrouwbare bedrijfswagen erg belangrijk. Renault begrijpt de unieke behoefte van bakkers en biedt oplossingen die voldoen aan alle normen.

Aanmelden

Ook biedt Renault volledig elektrische bedrijfswagens die zowel milieubewust als financieel aantrekkelijk zijn. Hiermee lopen ze vooruit op de komst van emissievrije zones. Een Renault bedrijfswagen kan volledig worden op- en omgebouwd om nog beter aan te sluiten op jouw behoefte als bakker. Dat geldt in principe voor alle modellen van Renault. Dus of je nu een een Traffic of Kangoo kiest, benzine, diesel, lpg of elektrisch wil te rijden, Renault heeft het juiste model voor jouw onderneming.

Al gauw € 0 korting op aanschaf
Voordeel voor leden

Renault biedt speciaal voor NBOV-leden uiteenlopende kortingen. De kortingen gelden zowel op koop- als op leasewagens. De korting kan oplopen tot 23% bij een bedrijfswagen op brandstof en tot 6% bij een elektrische bedrijfswagen. Elke Renault-dealer in Nederland is op de hoogte van deze ledenkorting. Geef in de showroom altijd door dat je lid bent van de NBOV (inclusief je lidnummer) om zeker te zijn dat je de korting niet misloopt. 

Waarom Renault?

Alle Renault dealers in Nederland zijn op de hoogte van het partnerschap dat de NBOV met Renault heeft. Je kan dus gewoon je plaatselijke dealer binnenlopen voor advies op maat. Via Renault regelt ook de eventuele op- en verbouw van je bedrijfswagen, financiering en bestickering. Renault heeft een set-up gemaakt van hun bedrijfswagens ter ondersteuning van bakkerswerkzaamheden. Wil je zien hoe de beste bedrijfswagen voor het bakkersvak eruit ziet? Bekijk dan de video via onderstaande knop.

Bekijk video

Korting op aanschaf Renault bedrijfswagen

Als lid van de NBOV profiteer je van voordelige tarieven en hoge kortingen. Zo verlaag je jouw bedrijfskosten van zakelijk rijden.
Wachtwoord resetten
Lid worden

Geniet van alle voordelen die een NBOV-lidmaatschap te bieden heeft