Checklists, formulieren en instructies die je helpen...
Hier zoek je in alle kennisdocumenten van de NBOV. Vul in de zoekbalk jouw term in waar je naar opzoek bent, of klik op een categorie aan de linkerkant. Wil je liever zoeken in kennisartikelen én nieuwsartikelen? Dat kan hier.
Checklists, formulieren en instructies die je helpen...
Bepaal of je dit logo gaat gebruiken voor je...
De NVWA controleert actief op het acrylamide-gehalte in...
Als bakker ben je verplicht om je klanten te...
Dit artikel heeft momenteel geen inhoud...
De wetgeving over etiketteren stelt ook eisen aan de...
Allergenen zijn eigenlijk standaard aanwezig in een bakkerij...
De NVWA gaat toezien op de hoeveelheid ethyleenoxide in...
De NBOV neemt deel aan het brancheoverleg en het...
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit...
Laat je klanten weten hoe je ze informeert over...
Zout is de smaakmaker in veel producten en vaak...
Voldoe jij aan de eisen voor voedselveiligheid?...
“Krijg ik nu echt wit tarwesuikerbrood?” Het was een...
Ken de regels voor etiketteren en het verstrekken van...
Je grondstoffen en eindproducten moet je kunnen traceren en...
Hygiënisch werken is de basis voor een voedselveilig product....
Was die gele room van vandaag, of gisteren? En...
De module van de hygiënecode voor de bakkerij stelt...
Heb je vragen naar aanleiding van een van de artikelen, kun je iets niet vinden of wil je gewoon liever persoonlijk iemand spreken? Dat kan via onderstaande knop: